God Jul på er!

Sista bloggandet innan julledigheten. (har inte internet hemma, kan tomten komma med det kanske?) Jobbar idag igen. Och kunderna lyser fortfarande med sin frånvaro. Så här kan det se ut när man jobbar en söndag:

Nu är alla julklappar handlade och inslagna också. Diesel hittade sin(grisöra) igårkväll, han tog ner den på golvet och satt och tittade på den och väntade på att matte skulle säga varsågod som vi gör med godis. Han är så duktig lille snutten. Tvålarna jag gett bort tillsammans med handdukar till släkten ser ut såhär:


Inte riktigt så gröna som jag velat, men jag är säker på att dom fungerar lika bra ändå. Olivtvålar är det, med doft av honung.

Imorron ska vi till banken och skriva det sista och få nycklarna!!! Längtar så att få åka till VÅRAT hus =) Sen blir det flytt för hela slanten, med paus för julafton då såklart. Vi har bestämt att vi ska vara klara senast nyårsafton, för då blir det kalas!

Kommentarer
Skrivit av: Angelica

Ååå vad spännande att få nycklarna :-) Det är så fint här ute nu. Alldeles vitt på träden och massvis med snö. Ha en jättemysig jul. Hoppas att vi stöter på varandra här ute. Om inte annat så stöter du garanterat på mamma och Caramell.

Kramar Angelica

2008-12-21 @ 14:54:03
URL: http://texaslover.blogg.se/
Skrivit av: SaraMira

Tack detsamma Lina!! Vad kul o höra från dig!! :o) Angelica berättade att ni köpt hus i Halvars, vad skojjigt. Är ju så mysigt där. Hoppas ni får en härlig jul mitt i flytt o allt!

Kramar

2008-12-22 @ 13:41:16
URL: http://princessmira.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall