Dagarna som gått

Var ett tag sen jag skrev ordentligt nu. Nya gardinerna har iallfall blivit strykta och upphängda i vardagsrummet:

Halt och lytt har myst framför brasan. Han är duktig på att ta det lungt faktiskt. Jag har masserat honom varje kväll och han ser ut att bli bättre:
På lördagen, då vagarna var som sämst, åkte jag till sågmyra för lite shopping. Hittade en vit farfarströja och de här en svart levis-tröja och gråa chinos.


Väldigt dålig bild. Svårt ljus att ta kort i. Våran nedre hall det där förästen. Nya sneakers hittade jag med. Kanske inte så aktuellt just nu men det lär väl komma en vår snart.


Men just nu ser vår vackra by ut såhärHalt hund

Diesel har de senaste veckorna verkat lite stel. Har han legat en stund i sin bädd haltar han några steg när han kliver upp. Vi har tänkt att det går väl över. Så i morse på jobbets parkering hade dom plogat ihop en JÄTTE hög med snö. Diesel älskar snöhögar och sprang för att hoppa å leka i den. När han landar i den med framtassarna piper han till och sedan dess haltar han rejält. Försökte få tag på nälsers djurklinik hela förmiddan utan framgång. Tillslut ringde jag falu djursjukhus istället och fick svar direkt. Hon tyckte inte det lät så farligt men ordinerade vila i minst en vecka. Vila?? Det kan ju inte våran vovve stava till! Får se hur det går. Men han brukar vara duktig att anpassa sig annars så det borde gå bra. Då är det värre med matte, jag får nog rasta stavarna istället jag. Nej nu slutar vi. Handlihng sen hemmåt!

Snart...

är klockan 4. Då får vi åka hem, älskling vovven och jag. Vi ska baka bröd och göra soppa idag. Älskling är så duktig på att baka! på vägen hem ska jag förbi ica sellnäs och hämta upp mitt paket ifrån ellos

Vitt vitt vitt

Vad det snöar ute! Tog precis lunchpromenaden med Diesel och kommer in med snö överallt. Håller mig inne resten av dan tror jag. Ska gymma på tunet efter jobbet. Det blir kul. Imorse var jag tvungen och tänka efter ordentligt efter en orsak att gå upp. Gym! Då kunde jag gå upp. Jaha de va den lunchrasten de. Back to work!

Nya gamla saker

Har varit kretivt värre hemma denna helgen. Har möblerat klart i övre hallen och plockat in alla böcker i bokhyllan. Sen har jag spikat upp en tavla och en klocka. Och så har dom hemska marmorbrädorna i fönstren blivit utkastade. Nån som vill köpa? Ska lägga ut annons på blocket
.


En lampskärm har jag hunnit med att sy också. Det är ett väldigt gammalt lakan som jag klippt av den fina delen på, sytt som en cylinder och dragit ihop den längst upp med ett band. Den är inte riktigt klar, ska fållas längst upp. Men här har jag provmonterat den, tycker det blev bra för att vara första försöket.Har även varit på loppisen i gamla åhlens och willys-huset. Mycke skräp, men jag hittade gamla Lantliv-tidningar för en femma styck så jag köpte några stycken. Nu till mitt stora fynd:En vedlåda! Mycket snyggare och mer praktiskt än att ha ved liggandes på golvet brevid kaminen. Den ska naturligtvis målas vit! Som allt annat =) Till och med Johan tyckte det var ett bra köp. 200 kronor kostade den!


Vårinspiration

En bukett tulpaner skulle jag vilja ha. Som en liten påminnelse om våren...

Och en vacker låda att ha hemmaapoteket i hade också varit bra att ha.

Sovrumsinspiration (inreding! =))

Verkar som om jag får behålla jobbet iallfall så då kan jag lungt fundera vidare på hur jag vill ha sovrummet.
Skulle vilja ha en fondvägg på den väggen som är lägst pga. snedtaket. Träpanel är min ide´! Byggmax har dessa "färdiga" hela stycken med panel som bara ska vara att fästa på väggen. Men det verkar lite dyrt. Alternativet är den traditionella pärlspånten som man får såga spika å måla vit själv.På sidan måleributiken.se hittade jag tusentals häftiga tapeter. Rätt dyrt men inspirationen var gratis!Dom här gillade jag skarpt!Eller vad sägs om dessa??

Det kom ett brev...

Slog precis ner en liten bomb här på jobbet, 15 anställda varslas om uppsägning... är egentligen inte orolig om det är så att dom går efter sist in först ut, men om man tittar på mina bokningar ser det inte ljust ut... Endast nårga få dagar är uppbokade. Bilarna som ska leveraras denna månad kan nästan räknas på handens 5 fingrar. Inte roligt alls, trodde egentligen inte att det skulle hända här. Jag tror att vi skulle ha klarat oss om det inte var för det här miljonbygget vi genomför just nu.

Måndag

Nu börjar verkligheten smyga sig på, jag var pigg fram tills nu. Det var inga problem att ta sig upp 05.20 i morse trots att jag i nästan tre veckors tid har gått upp 08.00 som tidigast. Men nu slog tröttheten till. har precis ätit lunch. Ikväll lär man väl stupa i säng direkt after middan känns det som. men först måste jag faktiskt till stan å apoteket. Vet inte om ett recept på minipiller har försvunnit i flytten eller om det är slut. Jag skulle få ett nytt iallafall som tur är. Urk så trött jag blev. Är det inte helg snart??

Bilder


Vårat alldeles egena hus!


Och lite mysljus i köksfönstret

Söndag

Söndagsjobbar igen då. Här är det sig likt , inte en kund så långt ögat kan nå. Utanför på vägen susar fullsatta romme alpin-bussar förbi utan att bemöda sig att komma in och köpa bilar, folk är så snåla... Sen ska jag hem och försöka få upp lite gardiner, dom få jag har, de är ju så många fönster! Ska köpa tyg nån dag nästa vecka och sy nya gardiner. Måste bara försöka surfa runt efter lite inspiration...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall