Så mycket att göra, så lite tid

Vilket underbart väder det var idag! Synd att man jobbar... Vill vara hemma och pyssla. Har så mycket som ska göras...

Shoppa vårkläder.
Måla klart sängramen
Gå på 1-års kalas
Slå in paket till 1-års kalas
Så blommor till utekrukorna
Tvätta fönster
Handla panel och tapeter till sovrummet
Sy kuddfodral till soffan
Hitta gardinstänger till köket

Idag efter jobbet ska jag iallfall på blomskottsauktion. En trevlig tradition. Och så passande väder, det blir nog kanske vår ändå!


Sammanfattning

Söndagsjobb, ont i handen, tidsbrist, shoppingsugen, vårlängtan, oinspirerad. Banan.

Veckans inhandlat och omplanterat =)


Tävling

Deltar just nu i en tävling om en sån här söt burk på : http://signe-1.blogspot.com/


Långweekend

Vilken underbart produktiv helg vi har haft! Helgen som började på torsdag eftermiddag eftersom vi var lediga på fredagen, älsklingen och jag. Efter jobbet tänkte vi åka en liten skotertur för att ta reda på var ett intressant spår vig koppslahyttan tog vägen. Vi åkte nån kilometer, körde fast, tog oss upp och åkte hem igen. Inte så givande och vi vet inte än vart det tog vägen. Bättre lycka nästa gång. På fredagen var klockan ställd på 6.30 för att åka till IKEA. Det var kul! Efter lite letande fick vi med oss allt vi skulle ha hem. När vi kom hem satt vi oss på golvet och skruvade ihop de nyinköpta sängborden med hjälp av ett par öl. Det gick ju som smort! Lördagen var vi lika effektiva och fick följande gjort: Packa bilen full med skräp som vi åkte med till fågelmyra, tippade V75, handlade mat, städade badrummen, skurade ugnen, tvättade en vittvätt, gjorde varm smörgåstårta, kollade V75 som gav 2 rätt... kollade melodifestivalen och stupade i säng direkt efter den var slut. Igår morse var jag klarvaken kl 6.40 så jag tog vovven på en långpromenad runt sjön. Då var det gråmulen och kallt. Väl hemma åt vi en mysfrukost och slumrade litegrann framför skidor på tv. När vi sen vaknade hade det spruckit upp och solen sken och fåglarna kvittrade så vi tog en sväng på skotern. Bara nån kilometer ovanför oss i skogen finns en liten tjärn där vi stannade och grillade korv och myste i solen. Sen kom vi på att vi skulle åka till öb för att köpa lite färg så jag kan börja måla sängaveln nån dag. Väl där passade jag på att köpa hem blomjord för omplantering av samtliga krukväxter i huset. Alla utom 3 fick nu jord och nya krukor, för jag hade inte nog stora krukor åt dem så det måste ochså inhandlas. Men vad roligt det var att byta krukor och ösa jord så det stänkte i hela tvättstugan! Så när jag var klar med det behövdes även dammsugning av hela huset.Sen stupade jag i säng vid halv 9, otroligt nöjd med helgen.

En dag på jobbet

I brist på annan inspiration gjorde jag igår ett litet bilrepotage om vad jag sysslar med på dagarna.

En dag på jobbet

Kl 07.00 börjar dagen. Min arbetsuppgift är att leveransserva (kolla så allt är helt och fungerar) samt montera kundens eventuella önskade tillbehör. Idag är det en företagsbil som ska göras iordning. Här monterar jag drag. Vilket är min vanligaste syssla, det kan jag snart med förbundna ögon.



Kl 09.00 är det frukostrast. Efter att ha druckit en kopp kaffe och ätit en macka tar jag itu med nästa tillbehörsmontering på samma bil. Handsfree men bluetooth.

Det här...


...ska in här
.

Vid 11.00 ser det ut såhär:


Jag pysslar vidare fram till lunch vid 12.00 då det är dags att äta och rasta vovven.


När jag är klar med bilen är det dags för nästa bil, som ska till samma företag med samma utrustning. Så då gör vi om alltihop igen!


Ja det här är alltså vad jag gör hela dagarna. Lite tröttsamt i längden men det funkar. Idag har jag tom fått en praktikant!
Imorron är vi lediga jag och Johan för att ta en tur till IKEA. Det blir roligt!

Jaha

Ja man lä val skriva nåt här emellanåt har jag förstått... Men det tryter med inspiration just nu. Är så seg om dagarna så bara det absolut nödvändigaste blir gjort. Detta snöande gör ju ingen glad heller. Jo Johan, nu får han dra igång på den där gamla snöslungan har har dragit hem. Själv jobbar jag. Många kunder idag faktiskt, trots vädret. Igår var vi på skotertur med "farbror" Håkan och Karin. Det var jättetrevligt, mysigt att skumpa runt i skogen och grilla korv. Har dock ont i höften/ryggen idag. Johan gasade lite för mycket, missade ett gupp och knak sa det i min rygg när stötdämparen slog igenom. Hoppas det går över snart, annars blir det svårt att jobba.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall