Gårdagens

Gårdagens äventyr i bilder:

På väg mot Grycksbo

Skogsväg utanför Grycksbo. Vi är en karavan på 7 bilar.

Upp på ett berg går färden

Här hade vi tänkt oss att åka vidare på ett mindre spår men snön blev oss övermäktiga och vi fick vända. Men oh så vackert det var! (Ronnys Range Rover)

(Sambons Discovery I)

(Emils Defender 110)

Vi åkte vidare till Stensjön för korvgrillning

Men nästa berg vi gav oss på besegrade vi faktiskt, med Discon i täten. (En del blev visserligen kvar här och där efter vägen men jag nämner inga namn;)

Även här helt otroligt vackert!
Gokväll!

Hem kom vi iallafall! Just nu sitter vi i köket och lagar mat och drömmer om våren efter all snö vi sett idag.


I Grycksbo var jag in på handelsträdgården idag. Jag hittade frön och tidningar. Skissen föreställer tomtens framsida och hur vi vill ha det till våren när det ska till att odlas. Potatislandet har vi gjort större och ska förhoppningsvis rymma blommor och morötter också. Det finns även en önskan från min sida om ett litet växthus på sidan av garaget. Eftersom tomater inte är så växtvilliga på vår skuggiga tomt behöver de all hjälp de kan få. Vi får se vad de blir, det är ju en bit till våren trots allt. Men planera är alltid kul!

Bilderna ifrån dagen kommer nog imorgon, nu är jag lite trött i huvudet faktiskt.

Tjoho!

Ny kamera inhandlad! Jag ska provköra den idag. Vi ska alldeles strax åka iväg till Grycksbo för en Land Rover-träff med snökörning. Det innebär att man åker så långt in i skogen man bara kan på dom oplogade vägarna, där grillar man korv, dricker kaffe och sen åker man hem igen. Så ser dagen ut. Rapporterar förhoppningsvis med lite bilder ikväll!

Nääe...

Jag var helt säker på att det var fredag när jag vaknade imorse. Det var egentligen den enda anledningen till att jag gick upp. Jag känner mig lurad...

Neeej..

Min kamera är trasig! Skulle fota duktiga vovven igår som är mattes hjälpreda å hjälper till att bära ved och smutstvätt. Då tappar jag den i golvet! Johan ska försöka laga nu men jag har inte så stora förhoppningar...

Herr Gris

I brist på annat...Nu ska jag och Herr Gris ut på en lång promenad tänkte vi. Hörs!

Jobba över, igen

Jaha då ska vi jobba över ikväll igen. Jag som hade kvällen planerad, titta på tapeter till kontoret, hämta linser och så ett friskispass kl 18.00. Istället kommer vi hem vid nio då är man så slut så det bara är att gå å lägga sig. Men man får väl se det positiva, klirr i kassan och gratis mat! Träningen får jag ta imorron på Tunet istället då. Det funkar det med. Skönt att det är öppet fortfarande. Fast jag hörde att dom hade fuktproblem igen, det är blött i bassängen...

matte/vovve fotosession


Sängbloggning

Är äntligen hemma efter en lång dag. Vi fick jobba över på verkstan för vi har så mycke bilar ståendes, så det blev ett 12-timmars pass idag, puh! I och med att vi kom hem sent var det ingen idè att elda heller så det är lite kallt inne. Då är de mysigt med en varm vetekudde vid fötterna!
Nej nu ska jag kika runt lite sen blir det sova. Gonatt!


Krasslig

Vi gör ett nytt försök med inlägget jag försökte skriva i fredags det bara försvann på nåt vis. Då blev jag så arg så jag orkade inte skriva ett nytt på en gång. Hursomhelst så har jag varit förkyld sedan i fredags. Skulle ha jobbat idag egentligen. Igår vaknade jag och kunde knappt svälja alls, men det är bättre nu. Men när man varit inne så länge så får man supertråkigt så då hade jag letat på en gammal skiva med bilder från min gamla dator och det blev en liten nostalgitripp. Varsågoda!
Det här var det äldsta kortet jag hittade på mig själv. jag tror att det är 2002 och jag är.... ähm 17? år och går första året på fordon. Man blir gammal så fort att det är otäckt.

Jag tog studenten från fordon 2004. En av mina lyckligaste dagar.

Min allra första bil! En Volvo 740 av 86 års modell. Jag tog inte körkort förens jag var 19 och den här inhandlades några månader innan det för pengar jag hade sommarjobbat ihop på Volvo.

Det här måste vara en nyårsfest 2004/2005 och de på bilden är jag, Sara och Linnea. Den här festen var jag nykter chafför och skjutsade alldeles för många samtidigt i nyss nämnda bil till och från Falun kommer jag ihåg.

Så här såg man ut sommaren 2005. Vilket hår jag hade, vart tog det vägen!?

Det var ungefär samtidigt som en liten liten Diesel kom in i mitt liv.

Otroligt att han har varit så liten och att jag har varit så blond!


Kul att se tillbaka på sitt liv på allt kul man har haft och allt bra man har gjort. Sen får man glömma bort dom dåliga bitarna och hoppas att man lärt sig nåt av dom. Nej nu är det bäst att jag klickar på spara så det inte försvinner igen!

Härliga dag

Va glada vi blev när vi kom upp i morse och temperaturen bara visade -13. Efter ett par dagar med ca -25 kryper det i benen å man vill ut. Så imorse klädde vi på oss och åkte en sväng på skotern, bara Johan å jag. Sen kom vi hem, åt lite å vilade en stund. Sen klädde jag på mig å vovven för att gå en sväng.

Det var mysig att komma in sen å dricka en kopp varm choklad =)


Första lediga dagen

Första lediga dagen på en hel vacka! Känns skönt. Har städat ut julen idag, granen barrade så jäkligt så jag tröttnade på alltihopa. Det var så inspirerande att känna att ett nytt år är här att jag köpte ett par inredingstidningar att bläddra i. Det finns ju fortarade en hel del att göra i huset, jag vet bara inte hur jag vill ha det. Nu ska jag iallafall snart på ett friskis-pass. Ska bli kul att röra på sig lite, det är hur kul som helst att studsa runt till bra musik. Höj!

Nytt år, nya tag!

Nyårsafton spenderade vi först ute på skotern sen här hemma med vänner. Skoterturer kommer det bli fler av, vi är lediga hela nästa vecka.

Idag har vi varit ute på Land Rover äventyr. Vädret var helt underbart och de snövita skogarna vackrare än någonsin. Tydligen började vargjakten idag för det satt en jägare i varje snödriva verkade de som. Det kryllade av folk på skogen. Turen gick till Patrics stuga i Stockgropen. Det var helt orört där uppe, inte tillgängligt för vanliga bilar såhär års, men för våra bilar är ingenting omöjligt. Visst körde vi fast en skvätt men det hör ju till sägs det. Helt obeskrivlig vackert var det där uppe på berget och tystnaden nästan dånade i öronen.


Dokumenterar från passagerarsätet


Det är vackert i Mockfjärd


Dåligt plogat på buan...


...men så otroligt vackert.


Wincha sig lite...Var det nån som såg månen när den dök upp ikväll föresten? Helt enorm var den, försökte fota men den kom inte till sin rätt alls.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall