Det är inne...

Att vara ute har jag hört...Efter en lång arbetsdag är det sköt att vara ute med vovven och husse som varit lediga idag. Härligt vårväder trots lite blåst.Detta har kommit att bli favoritutstyrseln: Fleecetröja från HM, Haglöfsbyxorna jag fick av älsklingen i julklapp och Salomonskorna jag köpte i måndags.

Såhär bra blev nya sommarhjulen!

För övrigt vet jag inte vad det tagit åt kameran, bilderna ser ju för jävliga ut! Är det handhavandefel eller  är det dags att uppgradera kamera kanske??
Vår?

Överallt står våren som spön i backen utom just här. Men nu blir det ändring! Igår var vi på Vikasjön för den årliga pimpeltävlingen. Som består av en liten stunds pimplande men desto mer av grillning, skitsnack, skratt och allmän trivsel i solen. Diesel mådde som en prins vid strandkanten med så många pinnar han bara orkade tugga på.

Idag tog jag och vovven den första långpromenaden sedan klobrytningen. Nu har det äntligen växt ut lite klo så vi kan gå utan sko och skydd. Skönt tyckte vi och firade med en vårpromenad ibland tussilagona.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall