Pimp my ride!

För en gångs skull har jag all anledning att köpa fälgar till nya bilen. Har faktiskt aldrig köpt fälgar till en bil även om jag många gånger varit sugen. Men de är såpass dyrt att man alltid fick nöja sig med billigare styling, typ backspegeltärningar eller en dekal =) Men nu levererades bilen med sommarhjul med plåtfälgar. Det går ju bara inte! Så, jag har börjat kika runt på lite fälgsidor och det är tur det är långt kvar till sommardäckssesången kan jag säga. Beslutsångest! Här kommer lite snygga, få se om jag hinner bestämma mig tills det är dags.







Klart är iallafall att jag vill ha helt eller delvis svarta fälgar. Det kommer bli snyggt sen när jag fått på mörk solfilm på bilen.

Nähä, dags att fixa lite käk innnan Top Gear börjar!
Det blir currygryta med kyckling. Jag passar på att äta gott som inte Johan tycker om nu när jag är ensam hemma. Husse kommer hem imorgon igen efter en helg med Land Rover-klubbens styrelse. Men det är svårt att förklara för vovven som sitter och gråter i hallen att husse visst kommer komma hem igen och inte alls försvunnit för gott.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall