Det fantastiska ljuset...

...är inte bara en bra bok skriven av Terry Pratchett utan kan även beskriva morgonen. När morgonensolens första strålar skiner genom granskogen som är pudrad med nysnö och in i sovrummet uppstår ett väldigt speciellt ljus som är helt underbart att vakna upp till.En sådan här dag är det ju fysiskt omöjligt att stanna inne! Efter frukost packade vi en ryggsäck med fika och tog skotern upp över berget. Vilken makalös utsikt vi hade, klarblå himmel och solen som faktiskt värmde.När vi kom hem blev det korv med bröd vid grillen. Nu vilar vi lite i soffan och tittar på skidspelen från Lugnet. Sedan väntar lite städning innan det blir trav, god mat och såkerligen ett glas rött.

Trasig vovve

I lördags bröt Diesel upp en klo på ena framtassen. Det var "höljet" på klon som hade brytits upp så att pulpan var framme. Idag åkte vi in till veterinär som efter sövning plockade bort resterna av klon på Diesel så att en ny kan växa ut. Så vi kom hem med både ett ordentligt tassbandage och en tratt på huvudet. Resten av dagen har jag myst med en groggy hund som fått undantagstillstånd att ligga i soffan.


Trött hund som däckat i hallen direkt efter hemkomst

Kvinnor kan!

Nu gör jag det här som bara en kvinna kan, bloggar samtidigt som jag kollar på finalen på På spåret! Jag ska försöka sammanfatta dagen:

kl 8.43 Vaknar, ledig! 
kl 10.00 12 km i underbara nydragna skidspår i Gyllbergen
kl 13.00 Skotertur till dammen strax ovanför byn
kl 13.30 Grillning och solning på ovan nämnda damm
kl 15.30 Dusch 
kl 16.00 Tupplur i soffan
kl 20.00 På spåret, rödvin och en gratäng i ugnen

Kan en dag bli så mycket bättre??

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall