Läser just nuEtt ord: Skitbra!


Fjällsafari 2011


På plats i JormIncheckade och klara i ett jättemysigt rum, om än väldigt trötta efter en hel dag på väg.Men en vacker väg har det varit att färdas på, trots regn och rusk.


På väg...

...mot Sveg för övernattning innan färden går vidare mot Jormvattnet i Jämtland imorgon bitti.


Kvällens underhållning


...

Fredag eftermiddag. Det är knappt man tror det är sant. Veckan har kännts ovanligt lång. Imorgon blir det lite höstfix i trägården. Det är en del som ska göra innan frosten kommer. Träd som ska beskäras, perenner ska möbleras om och pelargonerna som ska flyttas in. Alltid en smula vemodigt att städa bort sommaren fast jag tycker precis lika mycket om höst och vinter.

Nehej, ett sista ryck ska jag göra här på jobbet innan man får gå hem.

Trevlig helg!


Bästa höstlåtenBästa låten alla kategorier med för den delen!


Läser just nu
En av mina nya favortitförfattare Marianne Cedervall har nu skrivti den tredje boken om de båda vänninorna Mirjam och Hervor. Den första boken utspelade sig i samhället Kajpe Kviar på Gotland. Den andra Lappland och i tredje boken är vi tillbaka i det lilla kapellet på Gotland.

Jag tycker om de här böckerna så mycket för de urmysiga karaktärerna och de spännande historierna med lagom mycket intriger och ond bråd död.

Jag undrar redan nu om det kommer en fjärde bok??


LatelyMorgonen. Den första höstmorgonen. Det gäller att passa på att gå morgonpromenaden i skogen medans det är ljust. Tids nog är det mörkt både när man åker till jobbet och när man kommer hem.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall