Vinterdagar

Lite bilder från våran fotopromenad jag och vovven tog nyss. Härligt med lite solsken. Det piggar upp. Det känns som om jag precis har vaknat upp efter att gått som i dvala sedan början på december. Jag vet inte riktigt vad som hände men det är inte förens nu jag vaknat och insett att jag har gått på halvfart hela vintern fram tills nu. Någon träningslust har jag egentligen inte haft eller inspiration till nånting igentligen.  Nu ska jag ta hand om mig själv och föröka att inte tvinga mig till någonting eller ha dåligt samvete över det som inte blir gjort. 
Just nu sitter jag och tittar på sändningarna från SM-veckan, dricker apelsinvatten och spelar lite Wordfued emellanåt. Precis vad jag känner för just nu!


Kvällens meny

Förrätt: Melonskivor lindade med lufttorkad skinka ogh lite rostade pinjenötter att toppa med.

Huvudrätt: Färsk pasta med en sås innehållande bla. räkor, saffran och lime.

Efterrätt: Behövs igentligen inte då vi åt semeltårta på jobbet idag. Men kanske det blir en klick glass eller en gobit ur twistpåsen som är kvar sen jul(!).Trevlig helg!


Dagens utflykt + raggsockar och massage

Vi börjar med torsdagen. Hela veckan hade jag gått och spänt mig pga. påfrestande arbetsvecka, vilket resulterade i fruktasvärt spända axlar och rygg. Jag var i akut behov av en massage vilket jag också fick på maserhallen efter jobbet. Jag kan egentligen inte säga att det var speciellt skönt för det var mer misshandel för att få ordning på alla knutor och spända muskler. Men nu ett par dagar efterår börjar det kännas bättre.

När jag kom hem efter massagen hittade jag ett paket i postlådan. Inehållet var världens finaste raggsockor som min bonusfarmor stickat. Hur ofta får man så fina saker med posten!?
Idag har vi varit på en liten Land Rover-tur till Jätturn, en grotta i ett naturreservat. Vägen dit gick på småvägar i välkända trakter, dvs. Idkerberget och Rämshyttan.
Jympa!

Äh nu struntar vi i jobbet ett tag och ser fram emot morgondagens höjdpunkt nämligen terminstarten av jympan! Imorgon är det altså dags för mitt första pass. Varannan onsdag blir det i vår då mina tisdagar drog för lite folk... Men nu har jag laddat om med lite nya låtar och massa ny inspiration. Så välkomna till ett nytt år med jympan på Tunet!Vårterminen börjar vecka 2 och slutar vecka 17 Terminsavgiften, 300:-för alla pass i veckan samt  50:-/person och år. betalas till BG 303-8288  

 Dag Tid Gruppträningsintensitet Ledare

Mån 19-20 Cirkelträning/jämna veckor Gunnel

 

Mån 19-20 Medel utan hopp /ojämna veckor Gunnel

 

Ons 19-20 Cirkelträning/ojämna veckor Gunnel

 

Ons 19-20 Medel /jämna veckor Lina

 

Tors 18,00-19,30 Yoga (mjukyoga) Rita/Jeanette

 

Tors 19,30-20,30 Lättgympa Ann-Britt
Mitt pass ser ut som följande:

MIKA- Lollipop Uppvärmning
I.D.A- Sha la la Uppvärmning + kordination
CC & Lee- Leende guldbruna ögon Kondition
Jessie J- Nobodys perfect Rörlighet
Lisa Miskovsky- Lover Styrka mage
OneRepublic- Apologize Styrka rygg
Takida- You learn Styrka armar
Beyoncé- Halo Styrka rumpa
Aysel & Arash- Always Kordination
Jennifer Lopez- Papi Benstyrka+ puls
Jason Derulo- Fight for you Nedvarvning
Sarah McLachlan- Angel Strechning
Sofia Karlsson- Märk hur vår skugga Strechning


Är det inte fredag snart...?
Denna arbetsvecka känns som ett test av nåt slag. Vad jag vinner om jag klarar av den är dock oklart...


Premiärtur

Att möta morgonens första solstrålar på säsongens första skidtur imorse var i det närmaste en religös upplevelse. För att inte tala om den varma duschen när jag kom hem. 9 minusgrader hade kylt ner mig ganska bra. Hursomhelt en himmelsk start på vilken dag som helst! 
Sedan kom Hielke och Veronica hit på lunch vilket också var trevligt.
Alldeles nyss var jag och hunden ute för att ta vara på de sista av den ljusa delen på dagen. Vad som händer resten av dagen är lite oklart, jag hoppas iallafall på lite god mat och ett glas vin!


Vår nyårshelg


En frivilligt strömlös nyårsafton, iförda finaste gåbortlångkalsongerna, firades i Tännäsfjällen.

Efter en mardrömsfärd hemmåt i ymmnigt snöfall igår är vi nu hemma och har ledigt i några dar. Det som var så vitt och fint igår när vi kom hem håller nu på att regna bort...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall