Pysslar

 
Ska bli en julklapp.
 
 
Dörrkrans jag tillverkade igår.
 
 

Tjuvstart

 
Jag tjuvstartar julpyntandet lite med denna ljusslinga jag köpte på Indiska igår. Denna mörka november känns det som man behöver varenda liten ljuspunkt.
 
 
 
 

Läser just nu

 
Ormstenens gåta av Jason Goodwin. Jag fick syn på denna i hyllan för deckare på boblioteket. Tyckte omslaget såg spännande ut, författaren har jag däremot aldrig hört talas om. Detta är en lite snällare variant av deckare. Utan fokus på blodiga utstuderade mord. Istället är det en skildring av 1800-talets Istanbul med utförliga miljöbeskrivningar och en detektiv iförd en turban i huvudrollen. Har hittills bara hunnit läsa några kapitel men historien verkar lovande.

Sysselsättning

 Ja min första arbetslösa vecka har jag haft så mycket att göra att jag inte haft tid att blogga bevisligen. I fredags fick jag äntligen telefonsamtal från Romme Alpin som ville att jag skulle komma dit och jobba i vinter. Ja tack, sa jag! Så då har jag sysselsättning från december till april. Sen får jag se vad jag hittar på sen. Men det ger mig lite andrum iallfall och jag behöver inte oroa mig över a-kassa på ett tag till.
Ja veckan som gått har jag hunnit med flera träningspass, besök hos både arbetsförmedling och jobbcoach samt flera långa härliga hundpromenader. Det är otroligt vad man kan få se när man har möjlighet att vara i skogen mitt på dagarna. Förra veckan såg jag fler älgar än jag gjort i hela mitt liv. Sammanlagt såg jag två älgkor, två kalvar och en älgtjur. Jag och tjuren stog och bara såg på varandra en lång stund på kanske 30 meter avstånd innan han vände och lufsade bort.
 
 
 
Utflykt högt uppe på berget
 
Idag är det fint väder så jag tänkte passa på att torka fönster. Som är det absolut värsta jag vet men jag är ju så illa tvungen.
 
 
 
 

Första dagen på mitt nya liv...

...blir det imorgon. Jag tänker fylla mina arbetsläsa dagar med träning och löpning, städning och bakning, jobbsök och besök på bibloteket. Min första anställningsintervju någonsin var jag på förra veckan, Kanske blir detta min arbetsplats i vinter?
 
Romme Alpin, skidanläggningen i grannbyn.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall