Längta längta huus...

Inget hus än, drömkåken blev för dyr. Lika bra å lägga ner på en gång, 2 mille! Finns inte en möjlighet. Hittade ett annat nyss, rätt storlek, rätt skick, överkomligt pris, men fel läge. Bara leta vidare. Idag ska jag å Johan på gym. Ne lä jobba vidare nu! Hej!

Efter helgen

Då är man tillbaka på jobbet från helgen. (har inte internet hemma) Vi har varit på ett ställe långt upp i skogen som heter Jädraås. Där hade vi Land Rover-träff och har åkt ånglok och grillat och haft allmänt trevligt. Kom hem igår på dan och stupade i soffan direkt, vi sov i bilen, inte så bekvämt. Nu snart ska jag ringa mäklaren om huset vi är intresserade av. Ska höra vad budet ligger på, inte så mycket hoppas hoppas...

Dagens outfit-höst

Det var kallt här i morse så de var bara att ta fram nyinköpta höstjackan.Dålig kvalite på bilden jag vet, men ha tålamod de är min första "dagens outfit".

Jacka- Ellos
Väska- Åhlens
Jeans- Gina Tricot
Skor- Chilli

Skohylla!

Har på senaste tiden fått ett litet lyxproblem. Skohyllan i hallen svämmar nämligen över av skor (har ju varit så många reor på sistone) Så jag har insett att jag behöver en till skohylla att ha i en garderob så jag får undan dom. Så jag började kika runt lite, men hittar inga som passar! Så jag började spåna på om jag skulle bygga en egen. Men då dyker det upp en perfekt skohylla på jobbet! Det är en gammal godishylla som passade precis till mina skor och i min garderob. Snacka om sammanträffande! Jag är helt sjukt nöjd!

Så här fint blev det!

Fint va!?

Presentation

Gomorron. Tänkte jag skulle ta å presentera mig lite närmare. Heter Lina, är 23 år och jobbar som bilmekaniker, som jag för övrigt jävligt trött på! Väntar just nu på svar på min ansökan om en annan tjänst på samma företag. Annars bor jag i en tvåa i stan med min hund (staffe) Diesel 3 år. Jag bor också med min pojkvän Johan 30 år, vi har två lägenheter som vi flyttar emellan. Det är jag också jävligt trött på! Vill bo i ett hus nära naturen. Vi letar för fullt men utbudet är inte så stort plus att vi är rätt så kräsna. Ja och när jag inte har ångest över jobb och boende så shoppar jag gärna, funderar på inredningsidéer, läser, promenerar med hunden eller  tränar. Ja de va väl de just nu. Hej!

Testing testing

Jaha, tänkte prova det här me å blogga. Om de nu skulle va så att det är nån som är intresserad av va jag pysslar med? Iallafall så sitter jag just nu på jobbet och försöker göra så lite så möjligt, dricker en kopp cappucino. Ja... Får skriva nå mer nån annan gång. Hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall