Äventyrshelg

Det har varit en riktig äventyrshelg. Den började efter jobbet i fredags då vi skulle besöka Tuna Hästbergs Äventyrsgruva med jobbet. Vi fick klättra, fira oss ner, halka runt och vandra i denna underbara miljö under jord i nollgradig kyla i mer än 5 timmar. Det var en helt annorlunda upplevelse mot i höstas då vi i princip bara var ner och vände. Här finns äventyret dokumenterat: http://www.youtube.com/watch?v=UKfPBXEG7Q0

I lördags bar det av till Gagnef för Land Roverträffen vid Flottbrocaféet. Dagen började med ett strålande väder som sedan tyvärr gick över. Innan åskan och regnet drog fram hann vi iallafall åka en liten slinga runt Gagnef och Insjön.



När sedan regnet öste ner som värst var det dags att åka med Lisskulla en sväng på älven. Dimman kom sen efterhand som regnet gav sig.





Till kvällen blev det grillning, gott att dricka och kubbspel i dimman. På natten sov vi i tält och väcktes på morgonen av ännu ett åskoväder.



På söndagen när vi kommit hem och hängt tältet på tork var vi rätt trötta och hamnade i soffan ett bra tag tills solen återigen lyste. Då gick vi ut och gjöt den sista plattan i gången till växthuset. Ska fixa foton när det är helt klart men såhär der det ut nu.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall