Vårdagar

Idag var vovvepromenaden efter jobbet riktigt blöt. Regnet vräkte ner hela tiden och trots regnställ såg vi ut som dränkta katter allihop när vi kom hem. Hunden hade man kunnat vrida ur. Hursomhelst lagom när vi kom hem drog regnmolnen bort och solen tittade fram. Då passade jag på att springa ut och fota lite.


Kommentarer
Skrivit av: Cici Lindgren

Det blir vackert när regnet ligger i droppar överallt och jag gillar särskilt din bild på räcket med vattendropparna som hänger undertill. Du är duktig på att ta bilder och skulle säkert ha stor nytta av högskolekursen jag går just nu "Fotografi - Visuell kommunikation" som troligen går för sista gången till hösten. Rekommenderar den varmt, en mycket trevlig och nyttig kurs för den som är intresserad av att kommunicera via bilder. Det är högskolan i Jönköping som har kurserna och om du är intresserad kan du gå in på moderskeppet.se där det dessutom finns flera gratiskurser.

2012-05-02 @ 22:59:19
URL: http://cicilina.blogspot.com
Skrivit av: Lina

Tack snälla du Cici. Jag skulle säkert behöva gå kurser för att bli bättre. Istället för att "köpa sig" bättre bilder som jag är inne på just nu i form av andra objektiv. Det är ju fusk =) Men iallafall skulle jag vilja ha ett fast objektiv med bländare 1.8 samt ett telezoom. Men tack för tipset!

2012-05-04 @ 11:55:22

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall