I see the light!

Det var ljust när vi åkte till jobbet idag! Helt otroligt! Igår var jag och Diesel till veterinären för undersökning av hältan. Det visade sig vara en spricka på "kotsenbenet" nere i tassen. Det skulle läka av sig själv men vi fick smärtlindrande tabletter med oss hem. Han ska ha slutat halto inom en månad nu annars får vi åka tillbaka. men jätteskönt att veta vad det var för fel! och nu behöver han inte vila längre för det skulle inte hjälpa utan vi får gå på promenader igen som vanligt. När vi kom hem fick han en tuggpinne för han varit så duktig när veterinären klämde och bände. Han fick tillockmed en puss när han höll på å bröt som bäst med benet! "om du får en puss slutar du klämma på mig då?" Hihi... Han är för söt våran vovve
.

Efter jobbet åkta jag iväg till falun för att utforska inredningsbutiker med "farmor". Hittade mycket fint men fick sån beslutsångest så de blev inga köp. Böcker blev det däremot 4 stycken på bokrean.

Söndagsjobbar

Jobbar söndag igen så då hinner jag skriva lite här. Kunderna verkar inte vara på bilköparhumör idag heller. Jag förstår dom, jag skulle också stanna hemma och mysa om jag kunde. Hemma har det dykt upp lite vårtecken. Ljuslyktorna hittade jag på Norrgården och pärlhyacinterna på Blomsterriket.

Igår blev det fix och stök innan Johans föräldrar, syster, sambo och lilla Elin kom på besök. Hann med att göra lite kakor och dom här: Äppel och kanelmuffins
 
Sen hade vi gjort fläskfile, potatisgratäng och svampsås som blev riktigt gott. Elin fick nöja sig med burkmat fast hon stal lite majs på morfars tallrik. Sedan fick jag låna henne och gick en sväng med vagnen. Det var hur kul som helst. Man blir allt lite sugen =)


Usch å fy

Vad jag är dålig på att uppdatera... Nu är det snart helg igen och jag har inte ens rapporterat om vad vi gjorde förra helgen! Här kommer den iallfall. Lördag var det skoterkörning och 70-årskalas. På söndagen var det korvgrillning med grannarna och hemmafix.





Vilket härligt väder det var! Hoppas det blir lika nu till helgen. Då kommer Johans föräldrar och syster med familj på besök. På söndag jobbar jag sen kommer "farmor och farfar" på besök.

Fredag!

Vi tar väl en liten bokrecension såhär på fredagsförmiddan tycker jag. Har varit dåligt med det, inte läsandet då men skrivandet, har lite svårt att få nån styrsel på den här bloggen känner jag. Bara en massa svammel som inte kan va intressant å läsa för nån. Här är iallfall de senaste böckerna jag läst:

Den här läste jag ur för ett tag sen. Väldigt bra skriven, men den gav mig sånna obehagskänslor, och det är inte det jag vill ha ut av mitt läsande. Men har jag väl börjat med en bok måste jag läsa klart.




Då är det här mer min typ av bok, helt underbar författare, Alexander McAll Smith, som jag läst flera böcker av. En riktig mysbok, underbar historia skriven med mycket humor. Det här är en i serien om den kvinnliga detektivbyrån i Botswana.




I dag av alla dagar ska jag och Johan till juristbyrån för att skriva samboavtal! Lika bra att göra nu när vi har huset och allt. Sedan ska vi hämta det sista flyttlasset. Möbler vi har fått av pappa, en fin sekretär och skrivbord så vi kan börja inreda kontoret/syrum. Ikväll blir det mys med pizza och ett glas rött för att fira både samboavtalet och alla hjärtans dag. Imorgon har vi inte tid, då ska vi på 70 årskalas i Vika. Innan det tänkte vi hinna med och åka lite skoter hemma, hoppas det blir fint väder. Ha en bra helg allihop!

Solen!

Jaa! Solen skiner. Så när vi slutar om en stund ska jag skynda mig hem och ut å gå å tanka solsken. Då borde jag väl bli lite piggare. Tankade lite god energi igår också när jag var å klippte mig hos världens gulligaste frisör. Inte nog med att hon sprider sån härlig energi, hon har sin verksamhet inom gångavstånd hemifrån. Kan inte bli bättre! Ja håret blev ju bra också men det är ju inte alltid det viktigaste.


Det här roade vi oss med i helgen


Och så ett litet sommarminne som kontrast

Trött...

Blir dåligt med kreativa inlägg just nu. Blir så trött av allt. J har efter att precis återhämtat sig från njursten fått ljumskbrock istället. Remiss och operation nån gång i framtiden alltså... Hunden är halt fortfarande. Jag har iallfall köpt en ny bil och försöker sälja min gamla. Det är tusen saker som händer samtidigt så jag har inte en chans att hinna träna vilket gör mig ännu tröttare... Det som håller modet uppe är inredningsplanerna, sovrumsdoning är nära nu. Ska till IKEA nån helg och handla sängbord. Här hemma är de ju hutlöst dyra.

Såhär fina är dom:

Utmanad!

Regler: Gå in i mappen där du har dina bilder, gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv lite om den. Utmana sex stycken andra personer och länka till dem. 

Men! Eftersom jag inte har några bilder på datorn så blir de inge av med det...
Nu är iallfall jag och Johan flyttat isär(på jobbet), det skedde nu på morgonen. Vi har haft lyftarna precis brevid varandra. Men eftersom han har fått en liten landroverlärling har vi bytt plats. Så nu har jag lyft ute på den stora verkstaden. Helgen har iallafall varit trevlig. Land Rover träff i lördags med skogsåkning i mycke snö. Vi gled ner i diket vid ett tillfälle men blev uppdragna lika fort. Vi var närmare 10 bilar. Sen vare myskväll och igår jobbade jag. Usch vad dålig jag är å skriva, men eftersom det är jobbdatorn kan jag inte sitta här så långa stunder åt gången. Nu är frukostrasten slut!

Äntligen fredag!

Så skönt! I morgon bär det av till grycksbo igen för lite terrängkörning. Sen åker vi hem och badar skumbad, tar ett glas vin och gör salamilindad fläskfile med färsk pasta. Lyx! Underhållningen blir v75 och sen schlager. Får se om vi hinner med listan vi skrev om vad vi skulle göra i helgen. Det är lampor som ska upp, hängare som ska målas och hatthylla som ska skruvas upp mm... På söndag jobbar jag så då finns det inte heller så mycket tid. Jaha dax att gå hem! Trevlig helg!

Stackars älskling...

...(han på två ben) fick njursten igår. När han skulle kliva ur sängen på morgonen högg det till i ryggen. Jag släppte av han hos hans föräldrar i romme. Jag åkte till jobbet och kära svärmor skjutsade Johan till akuten. Väl där så kom det ut en sten när han gjorde urinprovet. Så då var det ju liksom över så det var bara för honom att åka hem och vila. Han är hemma idag också för han var lite öm... Vill också va hemma å mysa med älskling å vovven... Men jag lä väl dra in lite pengar jag då.

Helgen.

Har varit en lung helg, skönt. På lördagen när vi ändå var å handlade åkte vi förbi colorama för att titta på tapeter. Hittade tillslut vad jag letat efter. Carma cottage nånting hette dom. Blå bakgrund med vita rosor. Det är bra kvalitet så dom var lite dyra men det går bara åt ca 3 rullar så det är överkomligt. Då ska vi bara räkna ut vad träpanelen kan tänkas kosta också. På söndagen var jag först med mamma på kupolen för lite shopping. Sedan när jag kom hem åkte jag och Johan en tur på skotern. Kollade runt på småleder som vi undrat vart dom tog vägen. Blev en helt lagom tur i underbart väder. Det får vi göra om så snart tid finnes! Idag är det fackmöte efter jobbet, vet inte vad dom kommer att säga. Tillkännage vilka som varslas kanske, hemskt... Sen blir det handlig och hemfärd.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall